Persoonlijke lening ondanks BKR

Een vaste looptijd en een vaste rente: twee duidelijke kenmerken van persoonlijk lenen. Met een vast maandelijks bedrag betaalt u de rente en lost u een deel van de persoonlijke lening af. Wie een persoonlijke lening afsluit, kan te maken krijgen met de zogenaamde BKR-toetsing. Maar misschien is het interessanter om te bekijken wanneer en waar kunt u een persoonlijke lening ondanks BKR kunt afsluiten.

Persoonlijk lenen ondanks BKR-toetsing

persoonlijk lenenDe BKR-toetsing is een test waarmee de kredietverstrekker bij het Bureau Krediet registratie (BKR) met behulp van uw financiële gegevens kan nagaan of u een betrouwbare lener bent. Er wordt bijvoorbeeld bekeken of u vorige leningen op tijd heeft afbetaald. De BKR-toetsing neemt enkele dagen in beslag. Wanneer u snel persoonlijk lenen wilt afsluiten óf een negatieve BKR-registratie heeft, is het handig om een persoonlijke lening ondanks BKR-toetsing te zoeken. Die zijn er zeker. Als de lening minder dan € 1000,00 is en de looptijd ervan niet langer is dan 3 maanden, kan de geldverstrekker u ook geld lenen zonder BKR-toetsing. U heeft dan meestal binnen 24 uur beschikking over het geleende geldbedrag.

Waar vind ik een persoonlijke lening ondanks BKR ?

U wilt ook graag persoonlijk lenen ondanks BKR-codering ? Een betrouwbare en snelle kredietverstrekker vindt u het gemakkelijkst via internet. Neem de tijd om offertes bij verschillende kredietverstrekkers op te vragen.

Wanneer u dit online doet, heeft u de offertes binnen zeer korte tijd in uw mailbox. U kunt dan direct vergelijken. Let hierbij op de leenvoorwaarden en de rente. Wees kritisch en bekijk welke persoonlijke lening bij uw financiële situatie past.