Lening ondanks bkr toetsing

lening ondanks bkrHet grote voordeel van deze manier van geld lenen, ook wel flitslening genoemd, is dat er geen BKR-controle hoeft plaats te vinden. Leenbedragen tot 1000 euro zijn namelijk wettelijk vrijgesteld van deze verplichting. Dit levert een behoorlijke tijdsbesparing op en daarmee is het minikrediet de snelst mogelijke leenvorm.

Online lening ondanks BKR

Voor wie liever niet zijn hand ophoudt in de familie of bij vrienden bestaat er een overvloed van online geldverstrekkers. Deze staan bekend om de doorgaans snelle afhandeling van aanvragen voor leningen ondanks BKR codering. Sommige aanbieders kunnen een leningaanvraag zelfs binnen enkele minuten al beoordelen en storten direct het benodigde bedrag op de rekening van de aanvrager !

Aan deze snelle werkwijze hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Een rente ter hoogte van de landelijke rente is tegenwoordig de standaard te noemen. Bovendien is de looptijd vaak erg kort. Meestal zullen het geleende bedrag en de bijkomende kosten binnen een maand moeten worden terugbetaald.