Geld lenen ondanks een BKR

      Geen reacties op Geld lenen ondanks een BKR

Het kan een aardige uitdaging zijn, het geld lenen ondanks een BKR.
Afhankelijk van hoe slecht of goed je ervoor staat heb je een aantal mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld maar een kleine codering zoals een A1 codering, dan is het goed mogelijk om met een verklaring geld te kunnen lenen.

Adviseur bij lenen ondanks BKR

geld lenen ondanks bkrDit soort verklaringen zijn met name in gebruik voor een hypotheek ondanks BKR. Maar ze kunnen ook prima worden gebruikt voor BKR leningen. Waar je in elk geval op wilt letten is dat je een adviseur in de arm neemt die de weg weet op dit gebied.

Veel adviseurs zullen zo’n beetje alles zeggen om je als klant te binden. Maar het is aan jou om te beoordelen hoe goed hij of zij is op gebied van lenen ondanks BKR.

Waarop letten bij lenen ondanks BKR

Vraag daarom altijd met welke banken ze goed contacten hebben en hoeveel BKR dossiers ze gemiddeld doen. Dit geeft je een goed beeld van hoe ervaren en kundig je adviseur is. Je wilt niet dat iemand dingen gaat uitproberen met jouw lening. De reden dat je dat niet wilt is omdat elke aanvraag bij BKR wordt geregistreerd.

Het BKR ziet zien dus niet alleen of je wel of niet betaalt, ze zien ook of je probeert ergens een nieuwe lening te krijgen. Wat sommige mensen dus doen, een lening aanvragen op een stuk of 10 verschillende plaatsen tegelijk, is dodelijk voor hun mogelijkheden om geld te lenen ondanks BKR. Doe dit dus niet en kies in 1 keer de juiste adviseur voor deze pittige klus.